Рецензія на фільм Jayeshbhai Jordaar: Ранвір Сінгх дуже старається, але у фільмі немає «jor»

Актори фільму Jayeshbhai Jordaar: Ранвір Сінгх, Шаліні Панді, Ратна Патхак Шах, Боман Ірані, Джия Вайдя
Режисер фільму Jayeshbhai Jordaar: Дів’янг Тхаккар
Рейтинг фільму Jayeshbhai Jordaar: 1,5 зірки

Як далеко заведе вас розпач щодо «вааріса» (спадкоємця чоловіка)? Якщо ви Джайеш Бхай (Ранвір Сінгх) і Мудра бен (Шаліні Панді), молода пара, яка чекає, що живе під великим пальцем владних старійшин, ви підкоряєтеся їхнім велінням, яке може включати, крім усього іншого, тест на визначення статі. .

Перш за все, щоб фільм усвідомив це, щоб визнати це згубною, незаконною практикою, яка ніколи не мала існувати, йому потрібно точно визначити, який тон він хоче прийняти. Жартівливе, по суті, загострене чи навмисне залишення лазівки, щоб винний виповз? Боячись, що це вийде занадто документальним фільмом, оскільки так часто звинувачують сюжетні сюжети, ви через регулярні проміжки часу натикаєтеся на колоритних персонажів, химерні об’їзди, передчасну дитинку, не розуміючи, що видовбуєте власний фільм. ядро.

Саме це відбувається під час останньої екскурсії YRF. У його завзяттях закріпити боязкість Джаєша, який не може відкрити рота перед своїми бабуджі (Боман Ірані) і ба (Ратна Патхак Шах), ми отримуємо сцену за сценою, в якій Патель-старший стає ревним патріархом, і його дружина бути його жінкою. І це слідує сцена за сценою, коли Джаєш виступає як щит для вагітної Мудри та його дев’ятирічної дочки проти своїх батьків і «самаджа» (фільм приносить підвищуйте «суспільство» при кожній нагоді, даючи своїм старшим героям привід бути такими, якими вони є). Що можуть робити бідняки, коли саме суспільство так регресує?

І на всяк випадок, якщо ми збиралися сильно обрушитися на весь Гуджарат (зараз цього ніколи б не сталося, чи не так), ми отримуємо купу хар’янві «пехельваан» (на чолі з мускулистим Пунітом Іссаром), які шкодують про те, що позбулися їхніх дітей доньки ще до їхнього народження. Знову ж таки, треба зауважити, але чи слабкий сміх єдиний спосіб зробити це? Коли голодні до хлопчиків старші не виявляють огидного жоненавісництва до жінок, похованих під їхніми «гунхетами», вони переслідують Джаєша та Мудра, які втікають. Тільки яким хоче бути цей фільм? Погоня, комедія чи фільм, наповнений змістом? Останній раз, коли YRF вдалося поставити всіх своїх качок в ряд, це було з приголомшливим ‘Дум Лагаа Ке Хайша‘, і це було в 2015 році.

Ніхто не втече неушкодженим. Ранвір Сінгх дуже намагається бути «джордаар», але його розчаровує фільм, в якому буквально немає «джор». Шаліні Панді, лагідна дівчинка з «Арджун Редді», перетворюється тут на лагідну маленьку дружину. Боману Ірані нічого не залишається, як кричати на будинок, а Патак Шах отримує сцену «Мірч Масала», яка нагадує нам про того переможця з фільму, який склав усі колоди позаду своїх осаджених жінок і виграв день.

Ранвір Сінгх на кадрі з Jayeshbhai Jordaar.

Тут не пощастило. Наміри в «Джаєшбхай Джордаарі», можливо, були благородними, але фільм виходить як балаганство персонажів, що вертаються у сюжеті, що змушує стиснути зуби. Уявіть собі фільм, у якому головний герой винен за смерть кількох ненароджених дітей, але вчинок не залишив помітного шраму на його душі: він просто викидає його в ряд, пускає сльозу, і на цьому все закінчується.

Нарешті, персонаж каже вголос: yeh kya ho raha hai yahan? (Тільки що тут відбувається?). Це настає не на секунду надто рано.

.